Säsongavslutning!

15.05.2023 kl. 18.00 – 20.00

Bästa börsgillare !

Börsgillet möts för säsongavslutning den 15.5. kl. 18 i Festsalen på Handelsgillet.

På mötet presenteras resultatet i den årliga placeringstävlingen. De som klarat sig bäst belönas med traditionsenliga furstliga priser. Förutom årets tävling och dess resultat presenteras även placeringstävlingens historia.

Vi har ingen utomstående gäst denna gång utan istället tangerar vi någon eller några placeringsrelaterade frågor under mötet. En fråga som är aktuell denna årstid och som jag kort lovar ta upp är naturligtvis “Sell in may and go away” (sälj i maj och håll dig borta). Vad säger historien och vad tror vi händer denna sommar?

Ifall ni har nåt som känns aktuellt är det fritt fram att ta upp det på mötet till diskussion. Om någon vill berätta t.ex. hur intresset för placeringar i tiderna vaknat eller har en anekdot eller nåt annat att dela ges det möjlighet under mötet. Alltid intressant att höra hur andra ser på placeringsrelaterade frågor.

Köket förbereder en toast skagen i huvudrätts storlek till ett pris på 23e/person. Dryck fås från baren i sedvanlig ordning.

Anmälningar till Kim via e-post (kim.westeren@gmail.com) eller via anmälningsmodulen senast onsdagen 10.5. kl. 18. Meddela även ifall du önskar delta i måltiden så jag kan anmäla rätt antal till köket. Om du använder anmälningsmodulen kan du meddela deltagandet i måltiden i "övrigt"-fältet.

 

Välkommen!

Kim Westerén

Börshövding