Marknadssyn - Tanja Wennonen-Kärnä / Ålandsbanken

11 September 2023 kl. 18.00–20.00

Bästa Börsgillare!

Hösten är här och för att vara säker på det behöver man bara ta en titt ut genom fönstret. Hösten för dock inte enbart regn med sig utan även Handelsgillets verksamhet har tagit fart och nu är det dags även för börsgillarnas del.

Börsgillet möts måndagen den 11.9. kl 18 på Handelsgillet. Vi får besök av Tanja Wennonen-Kärnä, aktiestrateg på Ålandsbanken. Tanja presenterar Ålandsbankens marknadsstrategi för oss. Säkert ett ämne som för var och en är högintressant efter sommaren då kanske fokus varit på familj, stugliv, golf, segling mm.

Eftersom det uppstått en dubbelbokning för Festsalen den kvällen möts börsgillarna i Whiskey Helsinki kabinettet som är beläget på andra våningen. Kabinettet har begränsad kapacitet och därför ryms de 20 först anmälda med denna gång.

Efter presentationen bjuder köket på traditionell fisksoppa till ett pris på 19 euro (inkl. kaffe/te). Var och en står själv för måltidskostnaderna. Måltiden är inte obligatorisk.

Anmälningar till denna e-post (kim.westeren@gmail.com) eller via anmälningsmodulen på börsgillets webbsida senast onsdagen 6.9. kl. 14. De 20 först anmälda ryms med.

OBS !

Meddela även ifall du önskar delta i måltiden så jag kan anmäla rätt antal till köket. Ifall anmälan sker via webbsidan kan måltidsanmälan göras i fältet “kontaktuppgifter och övrigt”.

Välkommen!

Kim Westerén

Börshövding