Börsbolaget Orthex som placeringsobjekt

09.10.2023 kl. 18.00 – 20.00

Bästa Börsgillare!

Börsgillet möts måndagen den 9.10. kl 18 i Festsalen på Handelsgillet. Vi får besök av verkställande direktör Alexander Rosenlew från börsbolaget Orthex Abp. Alexander berättar för oss om Orthex som placeringsalternativ.

“Orthex är ett av nordens ledande bolag med produkter för hemmet. Orthex designar, producerar och säljer produkter vars målsättning är att göra konsumentens vardag lättare. Orthex strävar till att producera praktiska, hållbara och högklassiga bruksvaror. Produktsortimentet innefattar bl.a. förvaringslådor, köksredskap samt andra produkter för hemmet och gården.”

Efter presentationen bjuder köket på köttbullar i konjak-gräddsås, potatismos, lingon och saltgurka till ett pris på 20 euro (inkl. kaffe/te). Var och en står själv för måltidskostnaderna. Måltiden är inte obligatorisk men meddela vid anmälning ifall du äter eller inte.

På mötet den 9. oktober inleder vi även Börsgillets årligen återkommande placeringstävling, med fiktiva placeringar i tre finska börsaktier. De tre skickligaste placerarna belönas med fina priser, som finansieras med deltagaravgiften 10 euro. Ta med tian och placeringsbeslutet till mötet om du vill delta i tävlingen.

Anmälningar till denna e-post (kim.westeren@gmail.com) eller via anmälningsmodulen på börsgillets webbsida senast onsdagen 4.10. kl. 22.

OBS !

Meddela även ifall du önskar delta i måltiden så jag kan anmäla rätt antal till köket. Ifall anmälan sker via webbsidan kan måltidsanmälan göras i fältet “kontaktuppgifter och övrigt”.

 

Välkommen!

Kim Westerén

Börshövding