Tommy Ilmoni - Aktieanalytiker på Carnegie

13.11.2023 kl. 18.00 – 20.00

Bästa Börsgillare!

Börsgillet möts måndagen den 13.11. kl 18 i Helsinki Whiskey-kabinettet på Handelsgillet. Kabinettet begränsar deltagarantalet till 20 st så anmäl dig i tid ifall du vill få plats.

Vi får besök av aktieanalytiker Tommy Ilmoni från Carnegie Investment Bank. Tommy berättar för oss om hur en aktieanalys byggs upp och vad han anser vara viktigt att beakta under processens gång. Tommys ansvarsområde på Carnegie är att analysera handels- och konsument-relaterade bolag såsom t.ex. Fiskars, Orthex, Kesko och Tokmanni.

Efter presentationen bjuder köket på röktlax-frestelse med rödbeta och saltgurka till ett pris på 19 euro (inkl. kaffe/te). Var och en står själv för måltidskostnaderna. Måltiden är inte obligatorisk men meddela vid anmälning ifall du äter eller inte.

Anmälningar till denna e-post (kim.westeren@gmail.com) eller via anmälningsmodulen på börsgillets webbsida senast onsdagen 8.11. kl. 22.

OBS !

Meddela även ifall du önskar delta i måltiden eller inte så jag kan anmäla rätt antal till köket. Ifall anmälan sker via webbsidan kan måltidsmeddelandet göras i fältet “kontaktuppgifter och övrigt”.

 

Välkommen!

Kim Westerén

Börshövding